top of page
Reportage-21.jpg

inclusief 5 bestanden

Zwangerschapssessie € 149,-

Wanneer is de beste tijd voor een sessie?


Zwangerschapssessie: tussen 28 en 34 weken zwangerschap.

Ik fotografeer zwangere het liefst tussen de 28ste en 34ste week van de zwangerschap. In deze periode is de buik vaak goed zichtbaar en spelen de 'laatste' loodjes nog niet mee.

 


Wanneer maak je een afspraak?

Aangezien ik naast het fotograferen nog werk is mijn tijd beperkt en raad ik aan om minsten 4-5 maanden van te vorige te boeken. Uiteraard kun je voor de korte termijn altijd een mailtje sturen of er nog plek in de agenda vrij (gekomen) is.

 


Hoe maak je een afspraak?

Afspraken worden gepland via het contactformulier. We plannen samen alvast een dag. De plaats en tijd bepalen we een paar dagen van te voren. Afhankelijk van het weer, het seizoen en de setting die we willen creëren.

Zodra er een datum gepland is krijg je daarvan een bevestigingsmail.​​​

 

Waar vinden de fotosessie plaats?

 

Het verwachten van een kleintje is een bijzonder periode. En omdat de 9 maanden, hoe cliché ook, voorbij vliegen is het vastleggen van jouw zwangerschap een bijzonder moment. Elke zwangerschap is anders en daarom wil ik ook dat elke sessie anders is. Ik ben constant opzoek naar de mooiste plekjes met natuurlijk licht op verschillende plaatsen. Afhankelijk van het jaargetijde en het weer bepalen we de juiste plek voor de mooiste plaatjes!

Voor enkele speciale locaties wordt een offerte op maat opgesteld.

Hoe lang duurt een fotosessie?

De zwangerschapssessie duurt 1-1.5 uur.​

Is het mogelijk om vaders en broertjes/zusjes te fotograferen tijdens een zwangerschapssessie?

Uiteraard zorgen we tijdens de sessie dat de foto's met het hele gezin gemaakt worden, maar een groot gedeelte van de sessie zal ook alleen om jouw als 'mama-to-be' draaien.​​

Hoe komen we tot de mooiste sessie?

Geef vooral aan wat jouw idee van de sessie is, wil je bijvoorbeeld je eigen kleding dragen, dan kan dat uiteraard. Wil je liever één of meerdere jurken
lenen uit de client closet dan is dat ook mogelijk. We nemen samen van te voren de tijd om het verwachte eindresultaat te bespreken. Echter zullen er altijd omstandigheden tijdens de sessie zijn waar geen rekening mee gehouden kon worden, daar moet flexibel mee omgegaan worden, we kunnen immers niet toveren!​

Hoe worden de outfits gekozen? 

Uit de client closet kunnen per sessie maximaal 3 jurken gekozen worden die meegenomen worden op locatie. Wil je liever je eigen kleding dragen? Wees vooral jezelf maar kijkt wel uit met streepjes en felle kleuren en prints.​​

Hoe werkt een sessie?

Omdat de meeste locaties niet direct met de auto bereikbaar zijn moeten we vaak een (klein) stukje lopen. Tijdens dit moment kunnen we elkaar nog even beter leren kennen. Op locatie kleden we jou, zo discreet als mogelijk, om in je favoriete outfit. Tijdens de sessie geef ik je aanwijzingen hoe je het beste kunt gaan staan of kijken. Het spelletje twister is er niks bij ;)

 

Wanneer en hoe betaal ik voor mijn sessie?

 

De reportage wordt voldaan bij moment van boeken.​

Wanneer en hoe ontvang ik de foto's?

​Na 3 weken ontvang je een e-mail met daarin een persoonlijke (beveiligde) link met daarin een selectie van de gemaakte beelden (20-30 beelden) Hieruit kiezen jullie 5 favoriete foto's. (het afnemen van extra of alle foto's bestaat uiteraard tot de mogelijkheden)

  Alle foto's worden geleverd in HD (high definition), hiermee kunt je indien gewenst zelf op groot formaat printen.​

bottom of page